Moja košarica

Sadržaj izdvojen po datumu: Svibanj 2015

Usluga unapređenja sustava upravljanja zgradom u računalnom oblaku za njen ekonomski optimalan rad – ENHEMS-Buildings na sajmu Inventum 2015 u Iloku

  • Objavljeno u Vijesti
  • Objavljeno u

Na sajmu inovacija Inventum 2015 (http://ui-tesla.hr/inventum-2015-2/), koji se održava od 22. do 24. svibnja 2015. u Iloku u sportskoj dvorani Tehnikum, sudjelovat će i projekt ENHEMS-Buildings (http://www.enhems-buildings.fer.hr) štandom na kojem će demonstrirati postignute rezultate projekta te okruglim stolom Usluga unapređenja sustava upravljanja zgradom u računalnom oblaku za njen ekonomski optimalan rad – rezultati projekta ENHEMS-Buildings. Sam okrugli stol održat će se  drugog dana sajma, 23. svibnja 2015., od 13 do 15 sati.
Projekt ENHEMS-Buildings – Unapređenje kapaciteta istraživanja, razvoja i transfera tehnologije vezanih uz sustave gospodarenja energijom u zgradama provodi Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva u suradnji s Državnim hidrometeorološkim zavodom, te tvrtkama Elma Kurtalj d.o.o. i Hrvatski Telekom d.d., a sufinancira ga Europska unija kroz Europski fond za regionalni razvoj.

Pretplati se na ovaj RSS feed

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook