Moja košarica

Elma Kurtalj d.o.o.

Kontakt

Adresa:
Lanište 17c
Zagreb 10020 Hrvatska

Telefon: +385 1 3035 502

http://www.elma.hr

Kontakt obrazac

Pošalji e-mail. Sva polja s oznakom * su obavezna.

Ostale informacije

Ostale informacije:

Djelatnost poduzeća Elma Kurtalj d.o.o. je distribucija opreme, realizacija projekata, konzalting, proizvodnja elektroničkih sklopova te isporuka opreme i usluga iz područja elektrotehnike, informatičke infrastrukture i procesnog upravljanja u zgradarstvu “inteligentnim zgradama”.

Od svog osnutka 1991., Tvrtka je izrazila svoju odlučnost za pružanjem vrhunskih  rješenja i kvalitete opreme u svim aspektima svog djelovanja, što potvrđuju i ISO 90001: 2000. Elma Kurtalj d.o.o. sva rješenja temelji  na otvorenom protokolu strukture.

Poduzeće djeluje sa lokacije u Lanište 17c, 10 020 Zagreb, te momentalno zapošljava 60 ljudi od čega 10 inženjera.

Stručnjaci, kao eksperti u području procesnog upravljanja u zgradarstvu, sustavima pasivne mrežne infrastrukture i bežičnih (wireless) mreža, često rade kao konzultanti projektantima, prije svega kada se traži povoljan odnos kvalitete i cijene investicije s jasnim modelom povrata uloženih sredstava (Return-Of-Investment).

Pored konzultanata, koji snimaju stanje, identificiraju potrebu i rješenje za infrastrukturu, te ga kao takvo iznose pred investitore, izvode se i održavaju sustavi procesnog upravljanja u zgradarstvu (infrastruktura inteligentnih zgrada), sustavi pasivne mrežne infrastrukture i sustavi bežične (wireless) infrastrukture.

Naši inženjeri svake godine polaze školovanja radi usaglašavanja strukovnih međunarodnih Licenci s trenutnim stanjem tehnologije, a svi zaposlenici organizacijskih jedinica imaju međunarodno priznate certifikate iz predmetnog područja.

Poduzeće djeluje kroz koncept organizacijskih jedinica:

  • Distribucije opreme
  • Informatike i komunikacija
  • Inteligentnih i pametnih zgrada
  • Energetskih revizija i konzaltinga
  • Inženjeringa
  • Partnera i logistike

Tvrtka kombinira svoje sposobnosti u inženjeringu s odličnom logističkom potporom u isporuci opreme i usluga, uključujući vlastite proizvode u području poslovnih IT infrastruktura i sustava za upravljanje zgradama (BMS).

Osim toga, tvrtka, kao i njeni zaposlenici, ima brojne certifikate i članstva te potvrde o sudjelovanjima na raznim seminarima i konferencijama.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook